divendres, 7 de juliol del 2017

TINC UN BONY AL PIT

Durant el temps que va viure el càncer de pit, Rosa Grau, escrivia cada dia al seu diari per sentir-se millor i els dies que estava més lúcida escrivia un poema. En acabar les teràpies en tenia 58, els va contextualitzar amb l'ajuda del diari i va pensar en fer un poemari, i aleshores com que encara estava de baixa va decidir fer un dibuix per poema i publicar-ho en forma de llibre.

Va adreçat primer de tot a les persones que l'han fet costat durant aquells mesos, a les persones que el viuen, han viscut o han estat al costat o al voltant d'algú que l'ha viscut o patit.

Rosa Grau ens parla des del càncer de pit i hi ha reaccions especifiques als tractaments rebuts, però tothom pot sentir-se identificat en algun dels poemes, perquè parla des de l'emoció i les emocions són comunes a tots els humans.

Va adreçat a tothom, perquè qui no ho ha viscut o ho viu en propi cos, té algú molt proper que ho està vivint o ho ha viscut.

Dos són els objectius més destacats d'aquest projecte:

Un és posar paraules a unes sensacions, transmetre-les i que acompanyin a qui ho necessiti i el segon és recaptar diners per l'associació del càncer.




TINC UN BONY AL PIT

Recull de 58 poemes 
de Rosa Grau Roig

ISBN 978-84-697-4095-8

Dracmaycat Edicions
Primera Edició
Idioma Català
Pàgines 140

 PVP 15€ 

I EL DIA 19 DE JULIOL A LES 19:00 EL PRESENTEM A LA BIBLIOTECA DE MARTORELL



Av. Mancomunitats Comarcals, 13
08760 Martorell, Barcelona



Per més informació i reserves:
info@dracmaycat.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada